Παράδοση από το 1989

Η εταιρεία Bikini by Mi and Mi ιδρύθηκε το 1989 στη Θεσσαλονίκη.

Από τότε έως  και σήμερα δραστηριοποιείται στο χώρο της χονδρικής πώλησης σε Ελλάδα, Κύπρο αλλά και εξωτερικό με συλλογές μαγιώ, ρούχων και αξεσουάρ που διακρίνονται για την εφαρμογή τους, την κομψότητά τους καθώς και των προσιτών τους τιμών. Παράλληλα με το πέρασμα του χρόνου καθιέρωσε την εταιρική της συμπεριφορά η οποία χαρακτηρίζεται από σοβαρότητα, αξιοπιστία και ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών.

Η εταιρεία πίστευε και συνεχίζει να πιστεύει στην ελληνική παραγωγική δυνατότητα  και για το λόγο αυτό συνεχίζει αδιαλείπτως την παραγωγική της δραστηριότητα στη χώρα μας.

Προμηθευόμενη  τις ποιοτικότερες πρώτες ύλες  από Ελλάδα και Ιταλία κατασκευάζει τις συλλογές των μαγιώ αποκλειστικά στην Ελλάδα.

Κάθε σεζόν  παρουσιάζει δύο σειρές, την Mi and Mi με πολύ οικονομικές τιμές αλλά άριστη ποιότητα και την Bikini Gold με ότι πιο μοντέρνο και εντυπωσιακό επιτάσσει η μόδα. 

Και οι δύο σειρές περιλαμβάνουν μαγιώ για άνδρες , γυναίκες και παιδιά  καθώς και  γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ όπως παρεό, τσάντες και καπέλα.

Με την πολύχρονη εμπειρία μας, την ευρεία γκάμα προϊόντων καθώς και το μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων λιανικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα στόχος μας είναι να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε ηλικίας και να αναδείξουμε κάθε σωματότυπο.