Το miandmi.gr αποκτά b2b λειτουργικότητα.

Ο νέος ιστότοπος είναι πλέον λειτουργικός από τις 10/10/2023 με όλες τις b2b (business to business) λειτουργίες.

Ο ενδιαφερόμενος επαγγελματίας μπορεί να γραφτεί στο site και να προχωρήσει σε online παραγγελία. Μετά την εγγραφή θα αποσταλλεί ένα email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλωθεί, με έναν σύνδεσμο όπου μπορεί να ορίσει συνθηματικό. Με αυτό το συνθηματικό θα μπορεί να παρακολουθεί, να επεξεργάζεται και να διαχειρείζεται νέες (αλλά και παλιές σύντομα) παραγγελίες. Μπορεί να διαχειριστεί ο εγγεγραμένος χρήστης τις διευθύνσεις του, ή να τροποποιήσει τα στοιχεία του.

Σύντομα θα μπορεί να κάνει και παραγγελίες μαζικά, μέσα απο ειδικό μενού. Επίσης, έχει προστεθεί ενεργό καλάθι όπου κατά την τοποθέτηση ενημερώνει ζωντανά για την ποσότητα και το τελικό ποσό της παραγγελίας, χωρίς το ΦΠΑ. Η λειτουργία της παραγγελίας περιλαμβάνει ανασκόπηση της παραγγελίας, επιλογή τρόπου αποστολής και πληρωμής και τοποθέτηση της παραγγελίας.

Όλες οι αναγραφόμενες εκπτώσεις είναι για πληρωμή τοις μετρητής. Δυνατότητα παραγγελίας με επιταγή δεν είναι ενεργοποιημένη ακόμα, αλλά μπορεί να τοποθετηθεί, δηλώστε απλά παραλαβή από το κατάστημα και επικοινωνήστε μαζί μας. Να γνωρίζετε πως πληρωμές με επιταγή απολαμβάνουν 10% μικρότερη έκπτωση από την αναγραφόμενη. Αν ένα εμπόρευμα έχει έκπτωση τοις μετρητοίς 25%, τότε με επιταγή θα είναι 15%, αν έχει 10%, τότε με επιταγή δεν θα έχει έκπτωση. Εξαίρεση θα αποτελούν οι προσφορές. Ένα νέο τμήμα που θα ενεργοποιηθεί σύντομα. Οι τιμές που θα αναγράφονται εκεί θα είναι τελικές τιμές χωρίς το ΦΠΑ, για κάθε τρόπο πληρωμής.

Οι φόρμες αποστολής έντυπων καταλόγων δεν έχει αφαιρεθεί ακόμα, μπορεί κάποιος να επιθυμεί να λάβει τους έντυπους καταλόγους.

Νίκος Τσαούσης

Καλάθι αγορών