Σχετικά με εμάς

Παράδοση από το 1989

Η εταιρεία Bikini by MiandMi ιδρύθηκε το 1989 στη Θεσσαλονίκη.

Από τότε έως  και σήμερα δραστηριοποιείται στο χώρο της χονδρικής πώλησης σε Ελλάδα, Κύπρο αλλά και εξωτερικό με συλλογές μαγιό, ρούχων και αξεσουάρ που διακρίνονται για την εφαρμογή τους, την κομψότητά τους καθώς και τις προσιτές τους τιμές. Παράλληλα με το πέρασμα του χρόνου εδραίωσε την εταιρική της πολιτική η οποία χαρακτηρίζεται από σοβαρότητα, αξιοπιστία και ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών.

Η εταιρεία πίστευε και συνεχίζει να πιστεύει στην ελληνική παραγωγική δυνατότητα.

  • Για αυτό το λόγο συνεχίζει αδιαλείπτως την παραγωγική της διαδικασία στη χώρα μας.
  • Προμηθευόμενη τις ποιοτικότερες πρώτες ύλες από Ελλάδα και Ιταλία, κατασκευάζει τις συλλογές των μαγιό αποκλειστικά στην Ελλάδα.

Κάθε σεζόν  παρουσιάζει δύο σειρές, την MiandMi με πολύ οικονομικές τιμές αλλά άριστη ποιότητα και εφαρμογή, και την Bikini Gold με ότι πιο μοντέρνο και εντυπωσιακό επιτάσσει η μόδα.

Και οι δύο σειρές περιλαμβάνουν μαγιό για άνδρες, γυναίκες και παιδιά καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε ηλικίας και σωματότυπου, καθώς και  γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ όπως παρεό, πετσέτες, τσάντες και καπέλα.

Με την πολύχρονη εμπειρία μας, την ευρεία γκάμα ποιοτικών προϊόντων καθώς και το μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων λιανικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα στόχος μας είναι να παραμένουμε πρωτοπόροι και προσηλωμένοι στην πελατοκεντρική μας πολιτική.

 

Καλάθι αγορών